جزییات طرح نماد آموزش و پرورش-راهبرد معاصر
منع شرکت پذیرفته شدگان دکتری در کنکور رفع شد وزیر بهداشت: قرار است فرمول اضافه کاری پرستاران بهتر شود اعلام مبلغ جدید حقوق بازنشستگان با همسان‌سازی | حداقلی‌بگیران هم شامل افزایش حقوق شدند تهرانی‌ها منتظر بارش برف باشند | کاهش دما و بارش برف تیراندازی در مدرسه | اصابت گلوله به سر یک دانش‌آموز قائمشهری ۱۱ راه برای معلم شدن بدون کنکور | این افراد بدون آزمون به دانشگاه فرهنگیان می‌روند بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان کلید خورد | رتبه‌بندی شامل کادر اداری هم می‌شود؟ زیباترین خفاش جهان انتخاب شد رئیس قوه قضائیه: در موضوع مبارزه با فساد نسبت به چند وزارتخانه کار‌های اساسی کردیم؛ صدا‌هایی هم بلند شد، اما کوتاه نیامدیم به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت

جزییات طرح نماد آموزش و پرورش

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در نشست نوجوانی در زیست بوم جدید که در اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: رصد و پایش آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان در قالب طرحی به نام نماد انجام می‌شود؛ ۱۴ نهاد دولتی هماهنگ با هم به صورت مشترک در این طرح همکاری می‌کنند که پایه و اساس آنها آموزش و پرورش است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 21
کد خبر: ۱۶۹۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر اصغر باقرزاده ادامه داد: در این برنامه، مدیر مدرسه، خانواده، دانش آموزان و معلمان باید دانش‌آموزان را از نظر قرارگیری در معرض آسیب‌های اجتماعی غربالگری کنند؛ از سال گذشته تاکنون در ۶ هزار مدرسه که یک میلیون دانش آموز در آن تحصیل می کنند، غربالگری آسیب‌های اجتماعی انجام شده است و هم‌اکنون می‌دانیم از این تعداد چند درصد دانش‌آموزان در معرض آسیب‌های اجتماعی هستند و چه آسیب‌هایی دارند.

باقرزاده تصریح کرد: آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان را احاطه کرده که ترک تحصیل معمولی‌ترین آنهاست؛ خشونت، اعتیاد، کودک کار، فرار از خانه، بزهکاری، کودک آزاری و ... آسیب‌های پرخطری هستند که دانش‌آموزان بسیاری را احاطه کرده است و وزارت کشور و آموزش و پرورش که متولیان اصلی مبارزه با آسیب‌های اجتماعی هستند، باید دانش‌آموزان را از لحاظ آسیب‌های اجتماعی که در معرض آن قرار دارند بسنجند که برای یک میلیون دانش‌آموز، این رصد انجام شده است.

وی ادامه داد: بعد از مرحله رصد و پایش باید تشخیص دهیم که چه راهکاری برای هر سطح از آسیب‌ها بیندیشیم و چگونه به دانش‌آموزان آسیب دیده کمک کنیم و چگونه دانش آموزانی که از آسیب‌ها دورند را توانمند کنیم.

باقرزاده تأکید کرد: در این راستا به همه معلمان پیشنهاد می‌کنم، کمک‌های اولیه آسیب‌های اجتماعی را مطالعه کنند تا بتوانند در مواجهه با آسیب‌ها و خطرات احتمالی به دانش آموزان خود یاری رسانند.

وی اظهار کرد: در این طرح بعد از پایش آمار برای موارد در معرض خطر آسیب‌ها، کلاس‌هایی برگزار می‌شود یا به خانواده‌هایشان اطلاع داده می‌شود تا به فرد آسیب‌دیده کمک شود، نجات پیدا کند و در نتیجه آن‌ شاهد اتفاقات ناخوشایندی نباشیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: برنامه وزارت آموزش و پرورش برای اجرای این طرح برای حدود ۲۰ هزار مدرسه و ۶ میلیون دانش آموز است تا به خودشان و خانواده‌های‌شان کمک کنیم.

وی افزود: معلمان در برابر دانش آموزانی که دچار آسیب شدند یا در معرض خطر هستند، اگر توانایی حل آن را نداشتند یا کمک‌های اولیه آسیب‌های اجتماعی را هم بلد نبودند، دانش آموزان و خانواده‌های آنها را به خطوط مشاوره ۱۵۷۰ ارجاع دهند تا با فرد متخصصی صحبت کنند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار